Oyun Haberleri

Gamescom’da Geleceğin Oyunları Gösterisi canlı yayınında nasıl izlenir?

Future Games Show at Gamescom logo with geometric pattern

GamesRadar+’daki arkadaşlarımızın sunduğu Gamescom’daki Gelecek Oyunlar Şovu, aralarında Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin, Tiny Glade ve Star Trucker’ın da bulunduğu bir dizi oyunla yarın geri dönüyor.

Sunuculuğunu Troy Baker (The Last of Us) ve Erika Ishii’nin (Apex Legends) üstlendiği şovda “sekiz dünya prömiyeri”, bir VR gösterimi ve gösteriden sonra oynayabileceğiniz demoların yer aldığı oyunlara ayrılmış bir bölüm yer alacak.

Gamescom’daki Geleceğin Oyunları Gösterisi 23 Ağustos’ta başlıyor ve maçı şu şekilde canlı izleyebilirsiniz:

Gamescom’da Geleceğin Oyunları Gösterisi nasıl izlenir?

Gamescom’daki Geleceğin Oyunları Şovunu Twitch, YouTube, Steam üzerinden izleyebilirsiniz. heyecan, Facebook, TikTok veya GamesRadar. Farklı saat dilimlerinde başlayacağı zaman:

  • 11:00 PDT (Los Angeles)
  • 14:00 EDT (New York)
  • 19:00 BST (Londra)
  • 20:00 CEST (Berlin)
  • 23 Ağustos 04:00 AEST (Sidney)

Geleceğin Oyunları Gösterisi bir saat 30 dakika sürecek.

Gamescom’daki Future Games Show’da hangi oyunlar yer alacak?

Future Games Show’da 50’den fazla oyun yer alacak ve bunların bir kısmı önceden duyuruldu:

  • Paket Kolordu
  • Helskate
  • RoboCop: Rogue City
  • Yıldız Kamyoncu
  • Boşluk
  • Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin
  • Minik Kayran
  • Ebediyen
  • Warframe


Daha çok oyun haberleri yazısı okumak için kategorimize göz atabilirsiniz.

OKU  Tanrıya şükür Corsair'in 'Elit Dokunsal Çelişkileri' gerçek bir ürün değil, yoksa hiçbir şeyi asla bitiremezdim.