Oyun Haberleri

PC Gaming Show 2023 Ortak Yayıncılarıyla Tanışın

PC Gaming Show 2023 official logo on a background with black textured cables, red, and turquoise

PC Gaming Show 2023 çok yakında: 11 Haziran Pazar günü 13:00 PDT / 16:00 EDT / 21:00 BST / 22:00 CEST. Eşsiz ev sahiplerimiz Sean “Day[9]” Plott ve Frankie Ward, dünyaya özel ilk bakışlardan ve yakında çıkacak en yeni PC oyunları hakkında taze bilgilerden oluşan bol miktarda ürün sunacaklar.

Her zamanki gibi bu YouTube bağlantısı veya kendi Twitch kanalımız aracılığıyla izleyebileceğiniz gibi, şovu seçtiğiniz yayıncının yanında da izleyebilirsiniz. Resmi PC Gaming Show yayın ortaklarının tam listesi pcgamingshow.com’da bulunabilir ve aşağıda bu yıl katılan en büyük yaratıcılardan bir seçki bulabilirsiniz.

Bu arada, PC Gaming Show’u kendi izleyicilerinize yayınlamak isterseniz, PC Gaming Show’u nasıl birlikte yayınlayacağınızla ilgili kılavuzumuza göz atın.

A_seagull, eski bir profesyonel Overwatch ve Team Fortress 2 oyuncusu ve şu anda tam zamanlı bir yayıncıdır.

resim

Kamet0, Paris’in hemen güneyindeki Corbeil-Essonnes’tan bir Fransız flamadır.

resim

Ezekiel_III, bir Twitch sahne sunucusu, Twitch ile ortak varyete/komedi sunucusu ve itmeJP ve CohhCarnage ile birlikte Twitch ve Gaming’in tüm yönlerini ele alan haftalık bir talk show olan Dropped Frame’in yardımcı sunucusudur.

resim

CohhCarnage bir içerik oluşturucu ve Twitch yayıncısı CohhCarnage, loaded.gg ekibinin bir parçası ve Dropped Frame’in yardımcı sunucusudur.

resim

CDNThe3rd, sağlıklı ve sürdürülebilir bir yaşam tarzını destekleyen ABD merkezli bir yayıncı ve tutkulu bir Vegandır.

resim

SrBaityBait, çeşitli platformlarda video oyunlarıyla ilgili her şeyi konuşan, İspanyolca konuşan bir içerik oluşturucu ve yayıncıdır.

resim

Dansgaming Dan, Kuzey Karolina’daki Raleigh’den bir yayıncıdır. 2009’dan beri yayın yapıyor ve çok çeşitli oyunları keşfetmesiyle (ayrıca kendi küresel Twitch ifadesine sahip olmasıyla) tanınıyor.

resim

Blinkx_ İngiltere’den çeşitli yayıncılardır. Blinkx_, Witcher 3 gibi popüler oyunlarla RPG dünyasını keşfederken ve Cities: Skylines’ta gökdelenler inşa ederken bulunabilir.

OKU  Bugün Wordle: 13 Kasım Pazartesi için ipucu ve cevap #877
resim

BruceGreene, G4’ün Attack of the Show, Michina ve Inside Gaming, Funhaus ve Rooster Teeth şirketlerinde çalışan bir içerik oluşturucu ve yayıncıdır.

resim

AnneMunition, 2014’ten beri Twitch ortaklı bir yayıncıdır. AnneMunition, FPS oyunları konusunda bir otoritedir ve Rainbox Six Siege ve Overwatch gibilerini yayınlarken görülebilir.

Daha çok oyun haberleri yazısı okumak için kategorimize göz atabilirsiniz.