Oyun Haberleri

Overwatch 2 anime muamelesi görüyor

Overwatch 2 anime muamelesi görüyor

“Overwatch 2 anime” 2023 tombala kartımda yoktu ama gerçekçi olalım, kesinlikle olması gerekirdi. Yapanları tebrik ederim, çünkü Blizzard, ilk bölümü bu hafta yayınlanacak olan Genesis adlı üç bölümlük bir mini dizi yayınlayacağını açıkladı.

Muhtemelen Omnic Krizi sırasında veya en azından olaylarıyla yakından ilgili olan Overwatch’ın bir ön filmi gibi görünüyor. Fragman genç bir Reaper, Ana, Reinhardt ve Torbjorn’u ve ayrıca bilinmeyen bir omnic kadına bir bakışı gösteriyor. Bir dakikalık kısa fragman hakkında söylenecek fazla bir şey yok, seslendirme çoğunlukla omnic ayaklanması sırasında hayatın nasıl değiştiğini ima ediyor.

Mini dizilerde de “mini”ye büyük bir vurgu var. 6 Temmuz’da yayınlanacak olan “Şafak” adlı ilk bölüm, beş dakikadan biraz uzun sürüyor. İkinci Bölüm: Masumiyet, 6 dakika 34 saniyelik bir çalışma süresiyle 13 Temmuz’da yayınlanacak ve ardından Üçüncü Bölüm: Yeniden Doğuş, 6 dakika 58 saniyelik bir çalışma süresiyle 20 Temmuz’da yayınlanacak.

Uzun süredir Overwatch irfan vagonundan düştüm – özellikle şimdi Blizzard, “oldukça daha az iddialı” bir alternatif için 15 $ talep etmek yerine planlanan hikaye modu içeriğini önemli ölçüde kesti – ancak oyunun şortlarının ne kadar iyi yapılmış olduğunu her zaman sevmişimdir. . Onların biraz farklı bir ortamda sunulduğunu görmek güzel ve yeterince sindirilebilirler ki muhtemelen pes edip kontrol edeceğim.

Her bölüm YouTube’da resmi Overwatch kanalında mevcut olacak. İşte her bölüm için program. Birinci bölümün prömiyer sayfası zaten yayında ve tabii ki, sohbet kutusu yayına girmesinden üç gün önce şimdiden hamlıyor:

  • Birinci Bölüm: Şafak – 6 Temmuz 09:00 PT / 12:00 ET / 17:00 BST
  • İkinci Bölüm: Masumiyet – 13 Temmuz 09:00 PT / 12:00 ET / 17:00 BST
  • Üçüncü Bölüm: Yeniden Doğuş – 20 Temmuz 09:00 PT / 12:00 ET / 17:00 BST
OKU  Apex Legends Kazayla Oluşan Nerf'i Tersine Çeviriyor

Daha çok oyun haberleri yazısı okumak için kategorimize göz atabilirsiniz.